חיפוש

 

 
לדף הבית >>     לוסי רבין, נטורופתיה - תזונה טבעית, אשדוד >>

נטורופתיה, תזונה טבעית: איזה יתרונות תזונתיים טמונים באכילת פטריות

 

נטורופתיה - תזונה טבעית: כותבת המאמר הינה לוסי רבין מאשדוד, נטורפתית ומומחית בתזונה טבעית. למה כדאי לנו להוסיף אותם לתפריט? על כך בטור הבא!

 

יתרונות תזונתיים של אכילת פטריות

פטריות הן נטולות שומן, דליות נתרן, דלות קלוריות וללא כולסטרול. הן גם עמוסות בסיבים, ויטמינים ומינרלים. היתרונות התזונתיים משתנים בהתאם לסוג הפטרייה, אבל בסך הכל, הן מקור טוב לחומרים המזינים הבאים:

 

(לוסי רבין מאמנת הוליסטית לאורח חיים בריא. mcity)

נוגדי חמצון

נוגדי חמצון עוזרים להגן על הגוף מפני פגיעה ברדיקלים חופשיים שעלולים לגרום למצבים כמו מחלות לב וסרטן. הם גם מגנים עליך מפני נזקים מהזדקנות ומחזקים את המערכת החיסונית שלך. פטריות עשירות בנוגדי החמצון הנקרא סלניום. למעשה, הם המקור הטוב ביותר למינרל במעבר הייצור.

 

בטא גלוקן

בטא גלוקן הוא צורה של סיבים תזונתיים מסיסים הקשורים מאוד לשיפור הכולסטרול ולחיזוק בריאות הלב. זה גם יכול לעזור לגוף שלך לווסת את רמת הסוכר בדם, להפחית את הסיכון לסוכרת מסוג 2. ישנה אמונה שפטריות צדפות ושיטאקי מכילות את הבטא גלוקנים היעילים ביות

נְחוֹשֶׁת

נחושת עוזרת לגופך לייצר תאי דם אדומים, המשמשים לספק חמצן לכל הגוף. המינרל חשוב גם לתהליכים אחרים בגוף, כמו שמירה על בריאות העצמות והעצבים. גם לאחר בישול, מנת 1 כוס פטריות יכולה לספק כשליש מכמות הנחושת היומית המומלצת.


(לוסי רבין-מדריך במתנה. mcity)

 

 אֶשׁלָגָן

אשלגן חשוב ביותר בכל הנוגע לתפקוד הלב, השרירים והעצבים. יש בערך כמות אשלגן ב-2/3 כוס פטריית פורטובלו מבושלת כמו שיש בבננה בגודל בינוני.

יש לכם עוד שאלות ללוסי רבין, נטורופתיה - תזונה טבעית? כנסו!

0585430092 המיניסייט שלי

דברו איתנו ב whatsapp   
רוצים עוד פרטים? כנסו!

 

 
 
 
 
סרטון  mcity

סרטון mcity

סיפורו של יולי לב

סיפורו של יולי לב

 

 

יש לי שאלה לגדי ברקאי
כל מה שקורה בעיר באנר הדר

 

מדורים