חיפוש

 

 
לדף הבית >>     לוסי רבין, נטורופתיה - תזונה טבעית, אשדוד >>

נטורופתיה, תזונה טבעית: כיצד להפסיק להשתמש באוכל כפינוק או נחמה

 

 נטורופתיה - תזונה טבעית: כותבת המאמר הינה לוסי רבין מאשדוד, נטורפתית ומומחית בתזונה טבעית. שישה צעדים מעשיים בכתבה הבאה....

 

כדי להפסיק להשתמש באוכל כמקום לפינוק או נחמה, אפשר לנקוט בכמה צעדים מעשיים:

  1. זיהוי טריגרים רגשיים:
    • ניהול יומן אכילה ורגשות: רישום מתי ואיך אתם מרגישים לפני ואחרי האכילה.
    • זיהוי מצבים או רגשות שגורמים לאכילה רגשית, כגון שעמום, עצב או מתח.

      (לוסי רבין מאמנת הוליסטית לאורח חיים בריא. mcity)



  2. פיתוח אסטרטגיות חלופיות:
    • מציאת פעילויות מרגיעות: פעילות גופנית, מדיטציה, יוגה או נשימה עמוקה.
    • עיסוק בתחביבים: ציור, קריאה, כתיבה או כל פעילות שמסיחה את הדעת.
  3. ניהול סטרס:
    • אימון במיומנויות לניהול סטרס, כמו טכניקות הרפיה או דיבור עצמי חיובי.
    • קבלת תמיכה מקצועית אם יש צורך, למשל מפסיכולוג או יועץ.
  4. שיפור הרגלי אכילה:
    • קביעת זמני אכילה קבועים והתמקדות בארוחות מאוזנות.
    • תכנון מראש של ארוחות ונשנושים בריאים כדי להימנע מאכילה לא מתוכננת.
  5. חיזוק מודעות עצמית:
    • פיתוח מודעות לרעב ושובע: לשים לב לאותות הגוף ולהבדיל בין רעב פיזי לרעב רגשי.
    • אכילה מודעת: לאכול לאט, להנות מהאוכל ולשים לב לטעמים ולמרקמים.

      (לוסי רבין-מדריך במתנה. mcity


    • קבלת תמיכה:
    • שיתוף ברגשות עם חברים או בני משפחה במקום לפנות לאוכל.
    • הצטרפות לקבוצות תמיכה לאנשים עם אכילה רגשית.

הצעדים הללו יכולים לעזור להפחית את השימוש באוכל כמנגנון להתמודדות רגשית ולפתח הרגלים בריאים יותר.

יש לכם עוד שאלות ללוסי רבין, נטורופתיה - תזונה טבעית? כנסו!

0585430092 המיניסייט שלי

דברו איתנו ב whatsapp   
רוצים עוד פרטים? כנסו!

 

רוצה לצ'וטט?
 
 
 
 
סרטון  mcity

סרטון mcity

סיפורו של יולי לב

סיפורו של יולי לב

 

 

כל מה שקורה בעיר באנר הדר
יש לי שאלה לגדי ברקאי

 

מדורים