חיפוש

 

 
לדף הבית >>     לוסי רבין, נטורופתיה - תזונה טבעית, אשדוד >>

נטורופתיה, תזונה טבעית: כיצד להפסיק להשתמש באוכל כפינוק או נחמה

 

 נטורופתיה - תזונה טבעית: כותבת המאמר הינה לוסי רבין מאשדוד, נטורפתית ומומחית בתזונה טבעית. שישה צעדים מעשיים בכתבה הבאה....

 

כדי להפסיק להשתמש באוכל כמקום לפינוק או נחמה, אפשר לנקוט בכמה צעדים מעשיים:

  1. זיהוי טריגרים רגשיים:
    • ניהול יומן אכילה ורגשות: רישום מתי ואיך אתם מרגישים לפני ואחרי האכילה.
    • זיהוי מצבים או רגשות שגורמים לאכילה רגשית, כגון שעמום, עצב או מתח.

      (לוסי רבין מאמנת הוליסטית לאורח חיים בריא. mcity)



  2. פיתוח אסטרטגיות חלופיות:
    • מציאת פעילויות מרגיעות: פעילות גופנית, מדיטציה, יוגה או נשימה עמוקה.
    • עיסוק בתחביבים: ציור, קריאה, כתיבה או כל פעילות שמסיחה את הדעת.
  3. ניהול סטרס:
    • אימון במיומנויות לניהול סטרס, כמו טכניקות הרפיה או דיבור עצמי חיובי.
    • קבלת תמיכה מקצועית אם יש צורך, למשל מפסיכולוג או יועץ.
  4. שיפור הרגלי אכילה:
    • קביעת זמני אכילה קבועים והתמקדות בארוחות מאוזנות.
    • תכנון מראש של ארוחות ונשנושים בריאים כדי להימנע מאכילה לא מתוכננת.
  5. חיזוק מודעות עצמית:
    • פיתוח מודעות לרעב ושובע: לשים לב לאותות הגוף ולהבדיל בין רעב פיזי לרעב רגשי.
    • אכילה מודעת: לאכול לאט, להנות מהאוכל ולשים לב לטעמים ולמרקמים.

      (לוסי רבין-מדריך במתנה. mcity


    • קבלת תמיכה:
    • שיתוף ברגשות עם חברים או בני משפחה במקום לפנות לאוכל.
    • הצטרפות לקבוצות תמיכה לאנשים עם אכילה רגשית.

הצעדים הללו יכולים לעזור להפחית את השימוש באוכל כמנגנון להתמודדות רגשית ולפתח הרגלים בריאים יותר.

יש לכם עוד שאלות ללוסי רבין, נטורופתיה - תזונה טבעית? כנסו!

0585430092 המיניסייט שלי

דברו איתנו ב whatsapp   
רוצים עוד פרטים? כנסו!

 

 
 
 
 
סרטון  mcity

סרטון mcity

סיפורו של יולי לב

סיפורו של יולי לב

 

 

כל מה שקורה בעיר באנר הדר
יש לי שאלה לגדי ברקאי

 

מדורים