שלום מישל,
שמי לוסי רבין ואני מאמנת הוליסטית לאורח חיים בריא, מומחית לתזונה טבעית ונטורופתית.
בשיטה שפיתחתי אני עושה שימוש בכלים רבים שרכשתי בלימודים מעולמות נטורופתיה. ביניהם ארומתרפיה, פרחי באך, פנג שוואי, דמיון מודרך, איורוודה, טיפול רגשי ומדיטציה.
מתמחה ב״סינדרום מטבולי״, כלומר סוכר בדם, שומנים דם, אי-איזון לחץ דם ובלוטת התריס, השמנה בטינית.
מרחיבה את הטפולים לאי איזון הורמונאלי בכללותו כתופעה שגורמת לחוסר איזון פיזי- רגיש ומנטלי.
מרק עצם
מרק עצם הוא למעשה ציר עצם בקר או עוף.
נראה שיש קשר חזק בין תפקוד המעיים לתפקוד בלוטת התריס. אנשים הסובלים מבעיות עיכול ימצאו שמרק עצם מועיל מכיוון שהוא מספק חלבון, קולגן ומאגר ענק של נוטריינטים מזינים כמו מינרלים שונים (מגנזיום, אשלגן, סלניום, בורון), ויטמיני B כולל B12, וחומצות האמינו פרולין וגליצין, גלוטמין הנספגים בקלות ומרפאים את רירית המעיים. היתרונות המשניים של זה כוללים את הגברת חוזק המערכת החיסונית וסיוע בהתגברות על רגישויות למזון. תהליך זה יסייע בהפחתת הדלקת גם בהמשך הדרך, ויאפשר לגוף להחלים בצורה יעילה יותר. זהו מזון רב עוצמה ומשמעותי בתוכנית התזונה המותאמת לתת פעילות של בלוטת התריס.
10 יתרונות בריאותיים של מרק עצם:
- מכייח טבעי
- מסייע לבניית עצמות בריאות
- תומך בבריאות מפרקים
- שיער וציפורניים בריאות
- מרפא את המעיים, מרפא דלקות במעיים
- תומך במערכת החיסונית
- מפחית נפיחות
- מרגיע עצבים
- מפחית זמן שיקום והתאוששות
- תומך במחזורים בריאים בגוף
- דוגמה למרק עצם
4 קישואים
- 5 גזרים
- 2בטטה
- 2 בצלים גדולים
- 3 עלי סלרי
- עצמות סחוס בקר/ או עצמות עוף
- אופן הכנה
מחממים שמן בסיר עמוק
חותכים את הבצל לחתיכות גדולות ושמים בסיר עד להשחמה. מוסיפים את העצמות עד טיגון שיטחי למשך כ-5 דקות
קולפים וחותכים את הירקות לחצאים. מניחים בסיר ונותנים להם להתאדות בסיר סגור למשך כ-5 דקות.
מוסיפים כפית שטוחה של כורכום, קורט מלח לפי הטעם ומעט פלפל לבן.
שופכים פנימה קומקום מים רותחים ונותנים למרק להתבשל לפחות שעתיים.
אפשר לאחר שמוציאים את העצמות להעביר לבלנדר לקבל מרק ירקות קטיפתי ולבזוק חופן של כוסברה.
בתאבון!
לוסי
היוטיוב שלי האתר שלי
0585430091
יש לכם עוד שאלות ללוסי רבין, נטורופתית? כנסו!
לתכתובת עם המומחה בוואטסאפ - כנסו!
---
0585430092 המיניסייט שלי