שלום יערה,
אשיב מניסיוני האישי בלבד:
אכילת מזונות ירוקים הינה הגורם מספר 1 שמשפיע על קצב התחדשות תאי העצב ויכולות להפחית תהליכי דלקת ונזק מרדיקלים חופשיים.
צריכה מרובה של ירקות עליים ירוקים, כמו חסה, מנגולד, עלי סלק, אנדיב, פטרוזיליה, סלרי, שמיר, נענע, וכוסברה, היא הדרך המעולה והבטוחה ביותר להגיע לשיפור מהיר של המוח ולשמור על תפקודו ולהאט התפתחות דמנציה. ומדוע ?
הם העשירים בחומצה פולית ובוויטמין B,
שני מרכיבים אלו יחד עם שורש הכורכומין המצוי בריכוז יעיל בכמוסת VixiV מסייעים למערכת הולכת העצבים במוח ותפקודו.
הפיטוכימיקלים ונוגדי חמצון כויטמין C, מסייעים לנטרל את הרדיקלים החופשיים.
המלצתי לאמץ את המשפט, כל המרבה זה משובח ולאכול במהלך היום צרור גדול ומגוון ובחלוקה למנות כ-6 מנות מנה = ספל.
0542240694